petek, 24. junij 2016

Galvanska zaščita izdelkov oziroma prevleke kovin pri nas zelo ugodno

Galvanska zaščita izdelkov za popolno zaščito kovine

Galvanska zaščita izdelkov je zelo pametna odločitev, saj z galvansko prevleko kovini omogočite, da zdrži bistveno dlje, kot bi zdržala, če galvanske obdelave ne bi izvedli. Galvanska zaščita izdelkov ni priporočljiva samo zaradi zaščite proti koroziji, ampak je pomembna tudi zato, ker kovine z galvansko prevleko prenašajo tudi močnejše obremenitve in pritiske. Seveda pa je produkt estetsko popolnoma drugačen, če je galvaniziran ali pa če ni.

Galvanska zaščita izdelkov



Galvanska zaščita izdelkov je zahteven in natančen proces

Galvanska obdelava kovin – z galvanskimi prevlekami je mogoče zaščititi tako barvne kovine kakor tudi jeklo in železo – mora biti izvedena natančno in upoštevani morajo biti tudi mehanizmi strogega nadzora nad kvaliteto. Lahko rečemo, da smo glede galvanizacije v Ljubljani najboljši. Pri galvanski obdelavi kovin uporabljamo sodobne tehnološke pristope in poskrbimo za najboljšo kvaliteto. Z našimi naročniki se glede galvanske zaščite izdelkov prav vedno usklajujemo in v skladu z medsebojnim dogovorom oblikujemo potek galvanizacije.


Do galvanske prevleke pridemo na zelo različne načine

Galvanska obdelava kovin pri nas tako ni proces, ki bi ga za vsakogar izvajali enako: gre za storitev, ki je natančno prilagojena vsaki posamezni stranki. Po natančnem kemičnem čiščenju, s pomočjo katerega pred galvansko prevleko s pomočjo strojnega čiščenja in posebnih dodatkov odstranimo vse maščobe in delce kovin, ki so ostali kot posledica strojne obdelave, ki se je zgodila pred galvansko obdelavo kovin, izdelke, ki potrebujejo galvansko zaščito, obesimo na obešala ali pa jih vstavimo v posebne perforirane bobne. Obešala uporabljamo, če so predmeti prihodnje galvanske obdelave kovin večji. Bobne pa uporabljamo za manjše izdelke, ki potrebujejo galvansko zaščito. Če torej potrebujete galvanizacijo v Ljubljani, vas vabimo, da stopite v stik z nami. Pri nas stremimo k popolnosti: to seveda velja za naš način proizvodne obdelave, komunikacijo z naročnikom in seveda tudi za naš nadzor nad kvaliteto končnih izdelkov.