petek, 24. junij 2016

Galvanizacija v Ljubljani zaradi odličnega procesa pri nas najboljša

Galvanizacija, pri kateri nadzorujemo kvaliteto

Galvanizacija je postopek, s katerim zaščitimo jeklo ali barvne kovine tako, da jih obdelamo elektrokemijsko. Galvanizacija je dobra odločitev, saj z njo pridobite estetiko in zaščito izdelka proti koroziji. To sta seveda le dve od več različnih dobrobiti galvanske zaščite izdelkov. Artikli, ki jih obdelamo s procesom galvanizacije, prenesejo občutno večje obremenitve, kot bi jih, če jih ne bi izpostavili galvanski obdelavi. Naše podjetje Žlindra vam ugodno izvede galvanski nanos na več različnih načinov. Če potrebujete galvanizacijo v Ljubljani ali njeni okolici, vas vabimo, da se nam oglasite.

Proces galvanizacije Ljubljana



Najkvalitetnejša galvanizacija v Ljubljani in okolici pri nas

Poznamo več načinov galvanizacije. Selektivni proces galvanizacije pomeni sijajno ali mat kositranje ter cianidni galvanski nanos. Galvanizacija na obešalih obsega zlatenje, nikljanje, bakrenje, kositranje ali kromanje. Proces galvanizacije v bobnih vključuje lahko bakrenje, kositranje in nikljenje. Preden s procesom galvanizacije začnemo, je potrebno materiale kvalitetno pripraviti. Pri nas je postopek galvanizacije v Ljubljani in okolici najboljši ne le zato, ker uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in postopke, ampka tudi zato, ker vedno poskrbimo, da proces galvanizacije izvajamo le na površini, ki je perfektno kemično očiščena. To dosegamo s pomočjo strojnega pranja, kjer z isoparafinom odstranimo majhne delčke in maščobe, ki jih lahko najdemo na produktih po končanem postopku strojne obdelave.


Mojstri galvanizacije v Ljubljani in okolici se na delo prej ustrezno pripravijo

Preden v prostorih našega podjetja v okolici Ljubljane začnemo z galvanizacijo, predmete obesimo na obešala, kar je nujno, saj jih bomo iz teh obešal kasneje potopili v posebne kopeli. Na obešala pred galvanizacijo namestimo tiste izdelke, katerih velikost je večja. Tiste manjše pa čaka pot v posebne perforirane bobne. In potem je seveda na vrsti kopel s pomočjo katere do galvanizacije pride. V vsakem primeru postopke izvajamo v skladu z željami in potrebami naročnika. Preden začnemo z delom se z vsakim naročnikom natančno uskladimo in določimo potek postopkov in nadzora.