ponedeljek, 27. junij 2016

Kovinski regali, omare in kovinski predalniki vrhunske kakovosti

Kovinski regali z izjemno nosilnostjo ter kovinska omara in predalniki za shranjevanje

Kovinski regali se najpogosteje uporabljajo v skladiščih, arhivih, delavnicah in podobnih okoljih, vendar lahko z njihovo pomočjo poskrbite tudi za boljšo organizacijo v domačem okolju. Namestitev kovinskih regalov v kleteh, garažah in domačih delavnicah vam lahko prihrani kar precej časa in živcev – saj poznate tisti občutek, ko določenega predmeta kot nalašč ne najdete ravno v tistem trenutku, ko bi ga najbolj potrebovali, kajne?


Kovinski regali za skladiščenje orodja in drugih predmetov

Vzdržljivi kovinski regali
Kakovostni kovinski regali, pri katerih je mogoča tudi dvojna utrditev polic za še večjo stabilnost, so kot nalašč za organizirano hrambo najrazličnejših predmetov. V prostore, kjer je do nedavnega vladal nered, vnesejo urejenost in poskrbijo za lažji nadzor nad stvarmi. Vzdrževanje določenega organizacijskega sistema je s pomočjo kovinskih regalov resnično enostavno. Kovinski regali, ki jih ponujamo v podjetju Bevec, so izjemno kakovostni in vzdržljivi, dodatna učvrstitev pa je mogoča tudi s hrbtnimi in stranskimi vezmi. Na voljo so regali standardnih dimenzij, po želji pa tudi regali po meri.


Kovinska omara in kovinski predalniki za še dodatno zaščito

V primeru da želite predmete še dodatno zavarovati, pa vam ponujamo tudi kovinske omare in predalnike. Dragoceni predmeti bodo tako varni pred poškodbami, obrabo in krajo. Kovinske predalnike in omare lahko po potrebi zaščitite tudi s ključavnico. V delavnicah je še posebej priročna kovinska omara za orodje, medtem ko si je delovni proces v zdravstvenih domovih in šolah še vedno skorajda nemogoče zamišljati brez uporabe kovinskih predalnikov. V podjetju Bevec pa vam ponujamo še mnogo več … Tako boste med drugim pri nas našli tudi izjemno kakovostna korita za rože in vrtno pohištvo. Inox in pocinkana pločevina, iz katerih izdelujemo cvetlična korita oziroma korita za rože, in vrtno pohištvo, izdelano iz kovine, so sinonim za dolgo življenjsko dobo in za brezhibno urejeno okolico vašega doma, ki bo privabljala občudujoče poglede.