petek, 3. junij 2016

Z izdelki brez glutena v domačo peko odličnih sladic

Vrhunski izdelki brez glutena Peki za pecivo in sladice brez glutena

V podjetju Peki vam poleg slaščičarskega materiala in številnih klasičnih živil za izdelavo sladic omogočamo tudi nakup izdelkov brez glutena. Gre za že pripravljene mešanice, s pomočjo katerih po enostavnem postopku pripravite pecivo brez glutena, na katerega boste lahko ponosni. Sladice brez glutena niso enostavne za pripravo, so pa nujne v vsakem gospodinjstvu, v katerem je kateri od članov družine preobčutljiv na gluten.


Privoščite si pecivo brez glutena brez slabe vesti

Simptomi preobčutljivosti na gluten se hitro začnejo kazati že pri otrocih v zaostanku rasti, slabokrvnosti, neješčosti, izgubi telesne teže, razjedah v ustih in napihnjenosti. Pri marsikom se preobčutljivost kaže v obliki:

  • Glavobolov in migren, 
  • Težav prebavnega trakta, 
  • Utrujenosti, 
  • Nenadnih sprememb v razpoloženju in čustvovanju in
  • Hudih nevroloških težav.


Gre za resne simptome, pri nekaterih so lahko celo življenjsko ogrožajoči. Zato je pomembno, da je v takem primeru na jedilniku prehrana brez glutena, ki edina omogoča normalno delovanje. Da pa bi zaradi zdravstvenih težav bili prikrajšani za vse sladke pregrehe tega sveta, pa tudi ne gre. Izdelki brez glutena slovenskega proizvajalca vam omogočajo, da si brez skrbi privoščite sladice brez glutena, pripravljene doma, iz zaupanja vrednih sestavin.


Kako pripraviti sladice in pecivo brez glutena?

Izdelki in sladice brez glutena
Izdelki brez glutena v obliki mešanic moke  za pecivo in druge sladice brez glutena so enostavni za uporabo. Piškoti brez glutena so enostavno pripravljeni s pomočjo mešanice za pecivo, ki omogoča pripravo rahlih in okusnih piškotov. Navodila za pripravo so napisana poleg naših izdelkov brez glutena v navodilih in na spletni strani, kjer je zapisano, kaj dodatnega potrebujete za pripravo in kako se te lotiti. Izdelki brez glutena so ločeni v mešanice za peciva, kreme, sladkorne in modelirne mase, mešanice za sladkorno čipko, dekorativne izdelke brez glutena in drugo. Pripravljeni so skrbno za to, da bodo vaši piškoti ali muffini brez glutena navdušili tudi vse tiste, ki so preobčutljivi na klasično pecivo. Muffini brez glutena jim bodo pričarali nasmeh na obraz, ko bodo ugriznili v sočno in okusno pecivo … Privoščite jim to.

Ni komentarjev:

Objavite komentar