torek, 31. maj 2016

ISO 9001 standardni sistem vodenja kakovosti

ISO 9001 - mednarodni standard kakovosti

Sistemi vodenja kakovosti z ISO 9001
ISO 9001 standard je izdala mednarodna organizacija za standardizacijo (International Organization for Standardization) ter zagotavlja ustrezno izpolnjevanje zahtev sistema vodenja kakovosti. Tako proizvodne kot storitvene dejavnosti z ISO 9001 standardom dokazujejo kvalitetno in dosledno opravljanje vsakdanjega dela, certifikat iso pa hkrati predstavlja merilo njihove poslovne uspešnosti. Sistem vodenja kakovosti ISO 9001 zagotavlja učinkovito organizacijo ter možnost stalnega izboljšanja kakovosti ponujenih proizvodov in storitev. Standard ISO 9001 v praksi organizaciji omogoča zanesljivo osnovo za dokazovanje doslednega poslovanja ter tako pripomore k trajnostnemu razvoju in vsakokratnemu zadovoljstvu odjemalcev.


S certifikatom ISO 9001 do uspešnejšega poslovanja

ISO standardi se nenehno nadgrajujejo in posodabljajo, naša družba Bureau Veritas pa sodi k vodilnim ponudnikom storitev s področja certificiranja in nadzora kakovosti. S strokovnostjo in inovativnimi rešitvami vam pomagamo doseči optimalno skladnost z zahtevanimi standardi kakovosti ter vam tako olajšamo pot do učinkovitega in uspešnega poslovanja. Mednarodno priznana družba Bureau Veritas vam tako zagotavlja skladnost na področju varnosti, zdravja in družbene odgovornosti ter s temeljitim poznavanjem splošno uveljavljenih predpisov in standardov poskrbi tudi za strokovno certificiranje sistema vodenja kakovosti.


Svetovno uveljavljen standardni sistem vodenja kakovosti

Bureau Veritas je vodilni svetovni ponudnik certificiranja, ki družbam omogoča doseganje in ohranjanje skladnosti z veljavnimi standardi poslovanja. Sem sodi med drugim tudi sistem vodenja kakovosti ISO 9001, po katerem svojo kvaliteto dokazuje že več kot milijon mednarodnih organizacij po vsem svetu. ISO 9001 je standard, ki ga je mednarodna organizacija za standardizacijo izdala upoštevajoč številna načela načina vodenja in nadzora kvalitete poslovanja. Certifikacijska družba Bureau Veritas vam tako na mednarodnem nivoju hitro in zanesljivo omogoča strokovne postopke certificiranja, tako za ISO 9001 kot tudi ISO 14001 standard. Zaupajte našim usposobljenim strokovnjakom za certificiranje ter se v primeru morebitnih dodatnih vprašanj le obrnite na nas! Bureau Veritas deluje namreč v več kot 100 državah po vsem svetu, poleg tega pa vam omogočamo tudi različne seminarje o usposabljanju za uvajanje in vzdrževanje želenega sistema kakovosti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar